ny dag, nya tag!!

Nu är det så att jag inte bloggat på över ett år så tänkte sätta igång att blogga lite smått igen, dels för att jag vill dela med mig av alla bilder jag tar det känns så tråkigt att dom bara ligger på datorn och ingen kan se dom. Så nu kan då ni som börjar läsa ta del av mina bilder, tankar osv..
Lovisa heter jag, är en pratglad och ganska kreativ dam, är 14 fyller 15 år i Februari. Är intresserad av heminredning och mode, gillar även att baka, pyssla, spela gitarr och vara allmänt kreativ. Bor en liten bit utanför Göteborg i Ytterby.. lite om mig!
Imorse vaknade jag  av att solen lyste rätt in genom fönstret så härligt, Jag tog på mig gympadojjorna och tog mig en joggingrunda runt ytterby, så när jag kom hem gjorde jag en riktig dunderfrulle. Kändes så vårigt.. Gjorde massa svartavinbärssaft i sommras som jag frös in, så nu åkte sista flaskan upp från frysen.. så nu längtar jag till sommaren så jag kan plocka massvis med bär igen. Ja detta var en riktigt härlig måndag! Ska nu sätta mig och skriva CV inför att söka sommarjobb i sommar, sen så har jag lite plugg att göra innan skolan startar igen så det är bara att sätta igång.